Dra på camping denne sommeren!

Camping

 

Her i Norge har camping vært en stor del av folket sin sommerferie i mange, mange år. Dette har blitt sett på som den perfekte måten å reise komfortabelt med hele familien eller venner samtidig som at du får opplevd mer av landet i tillegg til at du slipper å sette deg på et fly for et opphold i utlandet. For noen vil kanskje camping vært noe som kun er «for de eldre», men de siste årene har dette tatt en helt ny vendig. Nå er det reisende i alle aldre som omfavner campinglivet for fullt og kanskje du også skal tilbringe sommeren på camping i år?

Camping – En unik måte å se landet på

Uansett om du har lyst til å reise langt eller holde deg i nærområdet, vil du raskt innse at det er mange ulike alternativ tilgjengelig når det kommer til camping. Noe av det som gjør camping så interessant for mange, er at det er en enkel og ikke minst, en rimelig måte å se det langstrakte landet vårt på. Med hundrevis, om ikke tusenvis av ulike alternativ tilgjengelig når det kommer til camping, er det bare å velge og vrake.

Med så enormt utvalg av campingområder og campingplasser å velge mellom, kan du til og med være litt kresen når det kommer til hva du ønsker å prioritere. Er det utsikten på campingområdet som er det viktigste? Er det aktivitene som er tilgjengelig i området rundt? Eller er det selve hyttene og fasilitetene på campingplassen du vil fokusere på? 

Uansett hva du velge å fokusere på og hva du synes er viktigst, vil det ikke være noe tvil om at du vil klare å finne det som passer deg best. Stadig vekk dukker det også opp nye campingplasser rundt i landet og en av de som skiller seg ut de siste årene er Neset Camping på Bygland på Sørlandet. Dette er en 4-stjerners campingplass som har en flott plassering rett ved Byglandsfjorden. 

Finn den riktig campingplassen for deg

Kanskje tenker du at campingplasser kun er for de som har egen bobil eller campingvogn, men i dag kan de aller fleste også tilby egne hytter slik at du kan ankomme med egen bil eller annen transport. Hyttene du finner på campingplasser vil kunne veksle mellom de helt enkle hyttene med kun senger, til større og mer komfortable hytter med alt du trenger på din private lille plass, med både kjøkken, dusj og WC.

Med alle de fantastiske campingplassene rundt i Norges land, vil du uten tvil få en flott ferie ute i naturen. Derfra kan du utforske både fjord, fjell, innsjøer og skog. Uansett om du ønsker en aktiv ferie med kanopadling, fisking, sykling og lange gåturer, eller et mer avslappet opphold med god mat og drikke er det noe for alle der ute. Det gjelder bare å finne den riktige campingplassen for deg.