Hauklandstranda kåret til Europas fineste strand

2880px Hauklandstranda 2

Foto:Tarjei Mo

Hauklandstranda på Vestvågøy  er kåret til Europas fineste strand av Lonely Planet , den er tidligere kåret til Norges fineste strand.

Lonely Planet foretar en rekke kåringer og denne gangen har de plukket ut de 20 beste strendene i Europa og begrunner utnevnelsen av Hauklandstranda som nummer en med:

"Øyene Lofoten utenfor Norges nordvestkyst vokser opp fra Norskehavet som en drages ryggrad, og er den arktiske drømmen - enten det sees i det aldri døende lyset fra midnattssolen eller under dansende nordlys om vinteren. Haukland Beach er ute av denne verden, med spisse granittopper som stikker over kremaktig sand og safirhav. Vannet er kjølig (når aldri mer enn 15 ° C), men du klør etter å hoppe i det likevel."

 


 

Været

 

Boliger til salgs i Vågan

Klikk på bildet for å se.

A bolig 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

13. juni 2021

Annonse

Lane penger

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Soldat klappet til dørvakta
  En soldat i 20-årene klappet i natt til dørvakta ved Hundholmen i Bodø sentrum. Soldaten ble henta av militærpolitiet. Det er forløbig ingen anmeldelse i saken.
 • Promillekøyring på Mo i Rana
  Ei dame i 40 årene blei sikta for promillekøyring på Mo i Rana. Førarkortet til dama vart tatt i beslag.
 • To nye smittede i Narvik
  To personer har testet positivt på covid-19 i Narvik det siste døgnet. Den ene satt i karantene i forbindelse med et tidligere tilfelle. Den andre satt i innreisekarantene i egen bolig. Per nå sitter to personer i isolasjon og fire i karantene i kommunen.
 • To sjåfører mistet lappen
  To bilister mistet førerkortet etter en trafikkontroll på E10 i Sørdalen lørdag ettermiddag. De to ble tatt i henholdsvis 142 og 120 kilometer i timen i 80-sonen. I tillegg ble åtte bilførere bøtelagt for å ha kjørt for fort.
 • Kan bli ferietrøbbel likevel
  Denne helgen ble koronasertifikatet tatt i bruk i Norge. Men spesielt før 1. juli er det flere ting du må tenke på før du reiser til utlandet.