Gratisspill på oddsspill- hva er det og hvordan fungerer de?

Winner 

Mange er interessert i sportbetting på nett, og det kommer stadig inn nye tilbud om å få et gratisspill eller flere om de registrerer en ny konto. Spesielt nå rundt europamesterskapet i fotball så er det nok mange som benytter seg av slike tilbud. Vi skal gå gjennom hva et gratisspill er, og hvilke kriterier som følger med i slike spill. Som regel er det snakk om flere vilkår spillere må forholde seg til for å få utbetalt gevinster. Men gjør du det riktig, kan det fort bli ekstra lukrativt å benytte seg av gratisspill. 

 

Slik fungerer gratisspill på odds

Når du mottar et tilbud på gratisspill så er dette som regel ekstra penger du får å spille for i tillegg til summen du opprinnelig setter inn på spillerkontoen. Det kreves som regel en minsteinnsats i fra deg for at du skal få gratisspillet, og denne er på rundt 200 til 300 kroner avhengig av hvor mye ekstra du kan få å spille for. 


Det kan være forskjellige kriterier på et gratisspill. Enkelte kan gi deg muligheten til å spille på hvilken som helst sportsbegivenhet, eller så er tilbudet eksklusivt for en bestemt sportsbegivenhet, for eksempel en EM kamp. Gratisspillet kan også ha kriterier at det kun gjelder for live spill. Dette vil si at du må selv satse dine egne penger før kampen, og så kan du legge til et ekstra gratisspill mens kampen pågår for å få muligheten til å vinne mer. 


Sjekk omsetningskrav på gratisspill

Et av de viktigste punktene å sjekke før du hopper på et tilbud med gratisspill er vilkårene for å få utbetalt gevinster. Dette gjelder blant annet omsetningskrav på eventuelle gevinster. Om du for eksempel får 100 kroner i gratisspill og vinner 150 kroner, så kan du være nødt til å omsette beløpet du vant x antall ganger før du får lov til å ta ut pengene. 


Men enkelte aktører som for eksempel Folkeriket  har ikke omsetningskrav på sine gratisspill, noe som betyr at du kan ta ut gevinster med en gang. Selve gratisspillet i kampanjen på Folkeriket kan ikke tas ut fra spillerkontoen, og blir trukket fra saldo når spillet er brukt. Men fordelen er at du slipper å spille flere ganger om du faktisk vinner på gratisspillet. 

 

I tillegg til omsetningskrav har også sportsbetting sider en minsteodds på spillene du velger med et gratisspill. Du kan altså ikke satse penger på spill som har odds under denne grensen for at spillet skal telle på omsetningskravet. Enkelte kan ha for eksempel 1.5 i minsteodds på et gratisspill, og en annen grense på selve omsetningskravet som ofte er noe høyere. 


Sjekk slike kriterier på oddsspill før du hopper på et tilbud, slik at du kan gjøre opp en formening om du greier omsetningskravene først. Om du ikke har planer om å satse på mange forskjellige kamper fremover, kan det være lurt å velge gratisspill som ikke har omsetningskrav. Da slipper du å spille mer i ettertid og eventuelt roter bort gevinster du allerede har opptjent på gratisspillet.


 

Været

 

Boliger til salgs i Vågan

Klikk på bildet for å se.

A bolig 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Cdon

https://clk.tradedoubler.com/click?p=321117&a=2399585

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

21. oktober 2021

Annonse

Lane penger

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Jan Gunnar Hoff fikk pris
  Jazzmusiker og professor, Jan Gunnar Hoff, fikk Bodø kommunes kulturpris for 2021. Prisen ble delt ut av ordfører Ida Pinnerød i forkant av åpningskonserten til festivalen Bodø Jazz Open, i Stormen konserthus onsdag.
 • Roma landet i Bodø
  Uværet stoppet ikke Roma og José Mourinho. Flyet landet i Bodø klokken 18:45.
 • Timmy Liland får pris
  Timmy Liland får Vestvågøy kommunes kulturpris. – Han har i mange år gjort stor innsats som trommelærer, både i kulturskolen og i korpsbevegelsen. Det skriver Vestvågøy kommune i en pressmelding.
 • Advarer mot endring i sameloven
  Fylkesråd Anne Toril Eriksen Balto (Sp) frykter at samisk språk blir nedprioritert om det blir valgfritt å svare brukerne sine på samisk for språkvitaliseringskommuner og bykommuner med særlig ansvar for samisk språk. Dette er blant forslagene Kommunal- og moderniseringsdepartementet kommer med i et nytt høringsnotat om endringer i samelovens språkregler.
 • Åpner varslingssak
  Bodø kommune, ved kommunedirektøren, mottok søndag en epost fra en bystyrerepresentant i partiet Rødt, med spørsmål knyttet til en sammenkomst med ansatte fra Bodø kommune som har deltatt i en meningsutveksling i sosiale medier. – Jeg ba straks Ernst & Young, som mottar varslingssaker for Bodø kommune, om en vurdering om dette var å betrakte som et varsel. Vi har i dag fått bekreftelse på at dette er et varsel, ifølge Ernst & Young, og saken blir behandlet etter kommunens vedtatte varslingsrutiner, sier kommunedirektør Kjell Hugvik i Bodø kommune.