Nytt musikkformat

The Universal Music Group har annonsert et nytt musikk format som kalles High Fidelity Pure Audio, og som bruker Blu-ray-plater til å levere ukomprimert lyd i sin reneste kvalitet.
De kan spilles i Blu-ray-spillere, kompatible datamaskiner og PlayStation 3. Xbox One og PS4 vil også være i stand til å spille dem.
Og som med mange Blu-ray-utgivelser i dag, vil hver High Fidelity Pure Audio plate kommer med en nedlasting kode for MP3-versjoner av hvert spor, slik at du kan benytte disse på mobil telefon osv .
Flere forskjellige lydformater vil bli tilbudt på platene. Du kan lytte til albumet kodet som Dolby True HD eller DTS Master Audio 2,0, og der, selv 5.1 surround lyd. PCM versjoner av sporene også ligge på platen.
Til å begynne med, vil Universal gi ut plater 21. oktober med artister som Amy Winehouse, Bob Marley, Nirvana, Queen, The Rolling Stones og Stevie Wonder.
Klassisk og jazz opptak vil også være tilgjengelig, inkludert album av Rolando Villazón, John Coltrane og Oscar Peterson. Nice.
"Vi er veldig spente på potensialet for High Fidelity Pure Audio, slik at musikkelskere kan oppleve artistene på en måte som aldri før har vært mulig," sier Olivier Robert-Murphy,  leder for Universal Music Group.
"Når du hører High Fidelity Pure Audio kan du føle den fulle rikdommen og dybden i en kunstners visjon."
Prisene for hvert album vil variere, men forventes å ligge mellom £ 10 og £ 15.

Kilde: Universal Music

 


 

Været

 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

>

Jobb i Vågan

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Siste fra NRK Nordland

27. juni 2019

 • Skal utdanne flere lærere i nord
  Til høsten kan lærere i Nord-Norge som ikke har fullført sin utdanning søke om å få et skreddersydd studietilbud slik at de kan bli kvalifiserte lærere. Regjeringen håper prosjektet skal bidra til å få ned antallet ufaglærte lærer i nord.
 • Se Nordlandssendingen her
 • Tre førerkortbeslag på E12
  UP har gjennomført fartskontroll i 60-sonen på E12 på Åenget, øst for Mo i Rana. Fem forenklede forelegg ble utstedt og hele tre førerkortbeslag for henholdsvis 86, 93 og 96 km/t, melder politiet på Twitter.
 • Se Nordlandssendingen her
 • Olsen i harnisk etter nedleggelse
  Dagfinn Olsen, som er stortingsrepresentant for Frp, sier han er forbannet over vedtaket om å legge ned studiestedene på Nesna og i Sandnessjøen. Han sier til NRK at statsråd for høyere utdanning, Iselin Nybø, bør omgjøre vedtaket og avsette universitetsstyret. Nybø sier i en mail til NRK at regjeringen ikke kommer til å omgjøre vedtaket, og at hun ikke er bekymret for at Stortinget vil gjøre dette når det skal opp til votering til høsten.

SISTE NYTT

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Velkommen til Svolvær