Nytt musikkformat

The Universal Music Group har annonsert et nytt musikk format som kalles High Fidelity Pure Audio, og som bruker Blu-ray-plater til å levere ukomprimert lyd i sin reneste kvalitet.
De kan spilles i Blu-ray-spillere, kompatible datamaskiner og PlayStation 3. Xbox One og PS4 vil også være i stand til å spille dem.
Og som med mange Blu-ray-utgivelser i dag, vil hver High Fidelity Pure Audio plate kommer med en nedlasting kode for MP3-versjoner av hvert spor, slik at du kan benytte disse på mobil telefon osv .
Flere forskjellige lydformater vil bli tilbudt på platene. Du kan lytte til albumet kodet som Dolby True HD eller DTS Master Audio 2,0, og der, selv 5.1 surround lyd. PCM versjoner av sporene også ligge på platen.
Til å begynne med, vil Universal gi ut plater 21. oktober med artister som Amy Winehouse, Bob Marley, Nirvana, Queen, The Rolling Stones og Stevie Wonder.
Klassisk og jazz opptak vil også være tilgjengelig, inkludert album av Rolando Villazón, John Coltrane og Oscar Peterson. Nice.
"Vi er veldig spente på potensialet for High Fidelity Pure Audio, slik at musikkelskere kan oppleve artistene på en måte som aldri før har vært mulig," sier Olivier Robert-Murphy,  leder for Universal Music Group.
"Når du hører High Fidelity Pure Audio kan du føle den fulle rikdommen og dybden i en kunstners visjon."
Prisene for hvert album vil variere, men forventes å ligge mellom £ 10 og £ 15.

Kilde: Universal Music

 


 

Været

 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

>

Jobb i Vågan

25. mars 2019

jobber - Svolvær - Norge - Careerjet

Siste fra NRK Nordland

25. mars 2019

 • Siste sesong for MS «Lofoten»
  Hurtigruteskipet MS «Lofoten» seiler sin siste sesong langs kysten vår neste år. Da har det ærverdige skipet seilt i rute mellom Kirkenes og Bergen hver dag i 55 år.
 • Bodøtunnelen åpner 28. april
  Datoen for åpningen av Bodøtunnelen er nå satt. Bodø By får bekreftet av Samferdselsdepartementet at tunnelen åpner 28. april. Det er statssekretær Allan Ellingsen som stiller, på vegne av Samferdselsdepartementet, skriver avisa.
 • Bilberging stenger E6 i Vefsn
  På grunn av bilberging er E6 ved Luktvatnet, på strekningen Mosjøen - Mo i Rana, midlertidig stengt.
 • Ett felt er åpnet
  Ifølge vitner på stedet er nå ett felt åpnet på E6 ved Masterneset. Begge kjørefelt ble stengt tidligere i dag, i forbindelse med et trafikkuhell mellom en personbil og et vogntog.
 • Vogntog og bobil kolliderte
  To vogntog og en bobil har vært innblandet i et trafikkuhell på Saltfjellet, E6. Ikke snakk om personskader, kun materielle skader på kjøretøy. Bilberging er på stedet og er begynt med berging. Veien blir midlertidig stengt.

SISTE NYTT

 • Planlegger nytt sportshotell

  Svolvær kan få enda et nytt hotell i sentrum dersom planene som et nytt sportshotell blir realisert. Nå håper utbyggeren på aksept for høyere ...

 • Vil takle både torsk og laks

  Grovfjord Båtbyggeri som har gjenopptatt sin nybyggingsaktivitet, levert «Sofie» til Svolvær i 2018, og skal i løp av året levert et lignende nybygget ...

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Velkommen til Svolvær