Hurtigruten skal døpe sitt nyeste skip i Svolvær

"Spitsbergen" i vakkert landskap i Raftsundet. (Foto: montasje: Hurtigruten/Kristine Øksnes)

– Det er ikke tilfeldig at vi velger Lofoten som arena for dåpen av vårt nyeste skip «Spitsbergen», sier administrerende direktør Daniel Skjeldam i Hurtigruten AS til Lofotposten.
 

 

Været

 

Boliger til salgs i Vågan

Klikk på bildet for å se.

A bolig 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

08. mai 2021

Annonse

Lane penger

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Laksesykdom i Meløy
  Det er påvist Infeksiøs lakseanemi (ILA) ved Nova Seas sjølokalitet Skålsvika i Meløy, skriver Kulingen. – Alle som ferdes i området og driver aktivitet knyttet til fiskeoppdrett må vise nødvendig aktsomhet slik at spredning av eventuell sykdom unngås, melder Mattilsynet i avisa.
 • – Er vanlig å bli kalt hore
 • Stanser båtsalg med utlendinger
  Fiskeriministeren stanser alle båtsalg hvor utlendinger er involvert. – Jeg har nå instruert Fiskeridirektoratet til umiddelbart å stanse arbeidet med ervervstillatelser hvor det er utenlandske eiere involvert, sier Ingebrigtsen til Fiskeribladet. Han mistenker at kravet om minst 60 prosent norsk eierskap i fiskebåter omgås.
 • Vant Havmannsprisen for andre gang
  Forfatter Odd Klippenvåg fra Vågan tildeles Havmannprisen 2021 for novellesamlingen «En lykkelig gift mann - og andre noveller». Han er dermed den første som har mottatt prisen to ganger. Tidligere i år mottok Klippenvåg Ungdommens kritikerpris for samme bok. Prisen er på 50.000 kroner og gis hvert år for den beste nordnorske boka utgitt året før.
 • Thoresen ute av OL-dansen
  Morten Thoresen kjempet i dag for å kvalifisere seg til OL i Tokyo. Bodø-bryteren fikk det tøft i Sofia og tapte 0–8 mot armenske Karen Aslanyan. Stig André Berge røk også ut av kvalifiseringen. Dermed brast OL-drømmen for begge.