Nye direkteruter fra Svolvær


  Dash 8
3 april 2017 starter Widerøe direkteruter mellom Svolvær og Tromsø og 6 april direkterute mellom Svolvær og Oslo, flytiden fra Svolvær til Oslo er beregnet til ca. 2 timer og 20 minutter.


Været

 

Boliger til salgs i Vågan

Klikk på bildet for å se.

A bolig 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

30. juli 2021

Annonse

Lane penger

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • 15 tatt i laserkontroll
  Up har gjennomført laserkontroll i 60-sonen ved Knutstad i Vestvågøy kommune i Lofoten. Det resulterte i 15 forenklede forelegg, hvorav høyeste hastighet ble målt til 85 km/t.
 • Glimt vant mot Valur
  Bodø/Glimt vant 3-0 mot islandske Valur på Aspmyra, etter å ha vunnet med samme sifre på Island i forrige uke. Dermed er klubben videre til neste runde i Europa Conference League. I neste runde møter de sammenlagtvinneren av walisiske Connah's Quay og kosoviske Prishtina, som spiller i kveld. Målscorere for Glimt var Patrick Berg, Brede Moe og Elias Kristoffersen Hagen.
 • MC-fører hentet av luftambulanse
  En motorsyklist i 30-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke på Sør-Skjomveien i Nordland. Politiets undersøkelser viser at fører har krysset motgående kjørefelt. Veien er nå åpen for trafikk.
 • Glimts lag mot Valur
  Glimt stiller med følgende lag mot Valur (4-3-3): Haikin - Sampsted, Moe, Lode, Høibråten - Fet, Berg, Saltnes - Vetlesen, Botheim, Tounekti.
 • Drag-Kjøpsvik kansellert.
  Torghatten Nord AS informerer om kansellering i sambandet fergerute 18-581 Drag-Kjøpsvik i kveld. Dette på grunn av pålagt hviletid. Ruten gjenopptas 30.07.21 kl 09:00 fra Drag fergekai.