Været

 

Boliger til salgs i Vågan

Klikk på bildet for å se.

A bolig 

Clean up Lofoten

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

09. desember 2021

Annonse

Lane penger

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Respiratorpasient fra Sandnessjøen
  En person fra Sandnessjøen som har påvist koronasmitte ligger nå i respirator hos Nordlandssykehuset i Bodø på tiende døgnet. – Tilstanden er alvorlig, sier samboeren til iSandnessjøen
 • Snart normal drift for helikoptrene
  løpet av neste uke skal alle luftambulansehelikoptrene i landet settes i normal drift, melder NTB. Det har vært innført begrensinger for å kunne fly i snøvær inntil man har fått demontert et filter i maskinene. I Nord-Norge er værutsiktene gode nok til at begrensningene foreløpig ikke rammer driften.
 • 60 smittetilfeller i Vefsn
  Vefsn har et rekordantall av smittetilfeller siden pandemien startet. Nå er tallet oppe i 60 smittetilfeller. - Vi vet at vi har en del skjult smitte, sier Kommunalsjef Rachel Berg til Rana Blad.
 • Narvik og Hamarøy har blitt enige
  Etter over tre og et halvt år med uenighet, har Hamarøy og Narvik kommune kommet til enighet om delingen av gamle Tysfjord kommune. Blant annet skal Hamarøy kommune overta mer enn 90 millioner i gjeld samtidig får de aksjene i Nord-Salten Kraft. Narvik kommune skal selge sykehjemstjenester til Hamarøy, skriver Fremover.
 • Kritisk til foreslått kutt
  – Det er svært bekymringsfullt at opposisjonen ønsker å ta 26 millioner kroner fra filmfagskolen de neste årene. Det betyr at hvis det da ikke kommer midler over statsbudsjettet fra 2023, vil det innebære at skolen ikke har midler til å fortsette, sier fylkestingsrepresentant Kirsti Saxi fra SV.