Været

 

Boliger til salgs i Vågan

Klikk på bildet for å se.

A bolig 

Clean up Lofoten

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

09. desember 2021

Annonse

Lane penger

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Narvik og Hamarøy har blitt enige
  Etter over tre og et halvt år med uenighet, har Hamarøy og Narvik kommune kommet til enighet om delingen av gamle Tysfjord kommune. Blant annet skal Hamarøy kommune overta mer enn 90 millioner i gjeld samtidig får de aksjene i Nord-Salten Kraft. Narvik kommune skal selge sykehjemstjenester til Hamarøy, skriver Fremover.
 • Kritisk til foreslått kutt
  – Det er svært bekymringsfullt at opposisjonen ønsker å ta 26 millioner kroner fra filmfagskolen de neste årene. Det betyr at hvis det da ikke kommer midler over statsbudsjettet fra 2023, vil det innebære at skolen ikke har midler til å fortsette, sier fylkestingsrepresentant Kirsti Saxi fra SV.
 • Enighet mellom Narvik og Hamarøy
  Det er enighet mellom Narvik og Hamarøy i delingen av Tysfjord, melder Fremover. Hamarøy kommune overtar mer enn 90 mill. i gjeld og aksjene og Nord-Salten Kraft. Mens Narvik kommune skal selge sykehjemstjenester til Hamarøy. Det er blant elementene i avtalen.
 • Strømpenger til studenter
  Regjeringen foreslår å tilby et søknadsbasert tilleggslån på 3000 kroner for å dekke strømutgifter for studenter på universiteter, høyskoler, fagskoler og voksne elever i videregående opplæring. 1200 kroner av tilleggslånet blir omgjort til stipend.
 • – Samerett må bli obligatorisk
  Statens sviende nederlag i Fosen-saken bør være en vekker for jurister i Norge, mener flere jusprofessorer.