Været

 

Boliger til salgs i Vågan

Klikk på bildet for å se.

A bolig 

Clean up Lofoten

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

09. desember 2021

Annonse

Lane penger

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Fire koronarelaterte dødsfall
  Hadsel kommune informerer om at det nå har vært fire koronarelaterte dødsfall ved Stokmarknes sykehjem siden 22. november. Totalt har 11 pasienter og 9 ansatte fått påvist koronasmitte, skriver Bladet Vesterålen. –Det er snakk om pasienter som har vært svært syke og har hatt flere diagnoser, sier kommuneoverlege Ingebjørn Bleidvin til avisen.
 • Må permitterer ansatte
  Mesterkokk Halvar Ellingsen ved Kvitnes gård håper det vil komme tiltakspakker som monner etter at regjeringen innførte nye koronarestriksjoner som trer i kraft fra midnatt natt til torsdag. Ved Kvitnes Gård blir de ansatte blir permittert fra mandag, melder VOL. – Jeg hadde trodd at vi var ferdig med dette, sier mesterkokk Halvar Ellingsen til nettstedet.
 • Tapper 70 år gammel demning
  SKS Produksjon skal gjennomføre ei rehabilitering av demninga ved Børnupvatnet i Misvær. Konstruksjonen er snart 70 år gammel. Den er 70 meter lang og på det høyeste er demningsmuren syv meter høy. Nå må demningen tappes ned. Arbeidet med å forsterke damveggen vil påbegynne i mai neste år.
 • Respiratorpasient fra Sandnessjøen
  En person fra Sandnessjøen som har påvist koronasmitte ligger nå i respirator hos Nordlandssykehuset i Bodø på tiende døgnet. – Tilstanden er alvorlig, sier samboeren til iSandnessjøen
 • Snart normal drift for helikoptrene
  løpet av neste uke skal alle luftambulansehelikoptrene i landet settes i normal drift, melder NTB. Det har vært innført begrensinger for å kunne fly i snøvær inntil man har fått demontert et filter i maskinene. I Nord-Norge er værutsiktene gode nok til at begrensningene foreløpig ikke rammer driften.