By og land - Lofoten, Svolvær

Eksempel på filmmaterialet som er kommet inn til bevaringsprosjektet Gjenklang. Opptakene er fra slutten av 1920 til 1930-tallet, og er gjort i Svolvær og omegn. Publiseres her med tillatelse av eier K. Valeur. Prosjekt Gjenklang er støttet av Norsk Kulturråd og Lofotrådet.
 


 

Været

 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

>

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

12. juli 2020

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

 • Mer fergekapasitet på Helgeland
  På Helgeland er fergen Tomma satt i gang igjen mellom Nesna og Handnesøya. Den skal gå etter behov de neste timene.
 • 12 fikk bot på Sortland
  Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll i 80-sonen i Kjerringnesdalen på fv 85. Da ble 12 førere bøtelagt, og høyeste hastighet ble målt til 98 km/t.
 • Store skader etter utforkjøring
  En semitrailer har kjørt av veien på fv82 ved Grytting i Vesterålen. Sjåføren skal være uskadd, men det er store materielle skader, melder politiet som er på tur til stedet.
 • Til legevakt for undersøkelse
  De tre personene som var involvert i en utforkjøring i Brønnøysund er tatt med til legevakt for sjekk. Bilen står helt av veien, så trafikken blir dirigert på stedet og bilberging er på vei.
 • Etterlyser vitne i Leknes
  Politiet i Leknes etterlyser nå et vitne i sammenheng med brannene som skjedde i natt. De leter etter en mann i 20-30-årene som snakket med politiet i natt. Mannen hadde en video som politiet nå ønsker å få tak i som er interessant for etterforskningen.