Svolvær kan tilby

Svolvær kan tilby et yrende byliv både på dag og kveldstid
og får du lyst å "shoppe" så finner du flere kjøpesentra i tillegg til butikkene som ligger rundt torget i sentrum av byen.

  Fartsfylte RIB opplevelser   Opplev det urbane kafèlivet langs Kaipromenaden

 

 

 

 

 

 

 

 

Velger du havet kan vi tilby en spennende og vakker skjærgård der du som regel klarer og få "dradd" din egen middag.Ønsker du å besøke museer, gallerier eller delta på naturbaserte opplevelser så har de fleste åpent året rundt.

Vil du vekk fra mas og kjas er det kun 10 minutters spasertur til stillhet og natur, alpinbakke, lysløype, fjellstier, jakt, fiske og bærplukking. Alt etter hvilken årstid du besøker. 

Svolvær og Lofoten. Les mer:  Fakta om Svolvær

Se også: Lysets by

Se også: Lofoten

 


 

Været

 

Boliger til salgs i Vågan

Klikk på bildet for å se.

A bolig 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

08. mai 2021

Annonse

Lane penger

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Laksesykdom i Meløy
  Det er påvist Infeksiøs lakseanemi (ILA) ved Nova Seas sjølokalitet Skålsvika i Meløy, skriver Kulingen. – Alle som ferdes i området og driver aktivitet knyttet til fiskeoppdrett må vise nødvendig aktsomhet slik at spredning av eventuell sykdom unngås, melder Mattilsynet i avisa.
 • – Er vanlig å bli kalt hore
 • Stanser båtsalg med utlendinger
  Fiskeriministeren stanser alle båtsalg hvor utlendinger er involvert. – Jeg har nå instruert Fiskeridirektoratet til umiddelbart å stanse arbeidet med ervervstillatelser hvor det er utenlandske eiere involvert, sier Ingebrigtsen til Fiskeribladet. Han mistenker at kravet om minst 60 prosent norsk eierskap i fiskebåter omgås.
 • Vant Havmannsprisen for andre gang
  Forfatter Odd Klippenvåg fra Vågan tildeles Havmannprisen 2021 for novellesamlingen «En lykkelig gift mann - og andre noveller». Han er dermed den første som har mottatt prisen to ganger. Tidligere i år mottok Klippenvåg Ungdommens kritikerpris for samme bok. Prisen er på 50.000 kroner og gis hvert år for den beste nordnorske boka utgitt året før.
 • Thoresen ute av OL-dansen
  Morten Thoresen kjempet i dag for å kvalifisere seg til OL i Tokyo. Bodø-bryteren fikk det tøft i Sofia og tapte 0–8 mot armenske Karen Aslanyan. Stig André Berge røk også ut av kvalifiseringen. Dermed brast OL-drømmen for begge.