LED lys innkjøpt og permanent kabel nedgravd

 

 

Nest yngst i arbeidsgruppen var Theodor Sørensen som her legger ut kabelbånd. Foto: Rune G. Sørensen.Graving med minigraver sponset fra Byggsystemer.  Foto: Knut Roar Johansen

 

Lørdag den 12.08.2013 la dugnadsgjengen ned 200 m med strømkabel som skal føre strøm til fiskehjellene og bunkeren. Når dette arbeidet er ferdig så skal det borres fester for stativ som lyskasterne skal festes i.

 
Dugnadsgjengen denne gangen har vært Knut Roar Johansen, Rune med sønnene Tinus og Theodor Sørensen, Knut Sandmo og Kim Gudøy. De to sistnevnte fungerte som maskinførere, noe som ble satt stor pris på.
 
Også en stor takk til Torleif Pedersen og Svolvær Maskinstasjon som kjørte grus og sand til oss den lørdagen. Grusen ble sponset av firma G. Svenning AS.
Byggsystemer som har vært vår hovedsponsor fra første dag har levert det vi trenger av maskiner så arbeidet med å legge ned kabelen gikk helt greit.

Tusen takk til alle dere som stilte på dugnad og som sponset oss.
 
 

 

Været

 

    HOVEDSPONSOR

       "Lysets by" 2012/13

  

     

SAMARBEIDSPARTNERE

        LYSETS BY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

>

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

26. februar 2020

  • Har Harstad rett fokus?
    ... har for at arbeidskraften som etterspør de to nevnte områdene vil velge nettopp Harstad, i konkurranse med Tromsø, Alta , Bodø, Svolvær etc.
  • Næringsministeren testet ut kajakkpadling i Svolvær
    Næringsminister Iselin Nybø fikk seg en tur med kajakk tirsdag morgen. Foto: Johan Tangen. Næringsministeren testet ut kajakkpadling i Svolvær.
  • Morild åpner mot Stokmarknes
    Det er Ballstad, Ballstad 2, Blest, Flakstad, Gravdal, Kabelvåg/FK Lofoten 2, Knausen, Leknes 2, Reine, Stamsund, Svolvær og Svolvær 2.

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240