Hvordan få fisk

 

     
     
     

Det er mange muligheter for fiske i Lofoten, den enkleste måten er rett og slett bare å ta med fiskestanga og kaste ut fra land, fiskeutstyr kan man leie fra de fleste rorbuanlegg hvis man ikke har med eget.

Ønsker man å komme seg ut på storhavet er det som regel mulighet til å leie sin egen båt, de aller fleste rorbu anleggene har denne muligheten, enten robåt eller båt med utenbordsmotor.

Det finnes også flere som arrangerer fisketurer med større båter, ofte kombineres fiske og sightseeing og slike turer varer vanligvis 3 til 4 timer.

Ønsker man den optimale opplevelsen er det Lofotfiske som gjelder, Lofotfiske varer fra januar og til april.
 

Når du fisker i Lofoten har du mulighet til å få torsk, makrell, sei, kveite, laks, ørret, røye, sild, uer, hyse, breiflabb, steinbit og flyndre.
 

For de som ønsker fluefiske i ferskvann finnes det også en rekke muligheter i hele Lofoten og man kan få både laks, ørret og røye. Enkelte vann er åpen for fritt fiske mens andre krever at man kjøper fiskekort, informasjon om dette får du som regel der du overnatter.

Har du ikke fiskelykke og ikke får fisk kan du alltids prøve Unibet bonuskode.


Se Lofotfiske og VM i skreifiske

Her finner du fiskerådene - Slik får du napp i ferskvann
- Slik får du napp i saltvann - 

Turister som ønsker å ta med seg mer fisk enn kvota på 15 kilo får nå muligheten gjennom samarbeid med yrkesfiskere.

Se også - På Storfiskjakt i Lofoten
Se også  - Fiske i Lofoten


Svolværvannet er åpent for fiske fra 15 juni til 31 august, fiskekort kan kjøpes på CircleK og Skandinavisk Høyfjellsutstyr. Båt leies på CircleK for Kr. 100,- i døgnet.

 


 

Været

 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

>

Jobb i Vågan

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.