Thon Hotel Lofoten har Norges beste hotellfrokost

Thon seier

Fra venstre: Atle Farmen, Haugen-Gruppen, Ali Khosravi, Laila Stokvik, Erik Taraldsen og Stian Haugnes, alle Thon Hotel Lofoten, og lengst til høyre, Stephen Twining, Twinings. Foto: Aleksander Godø Alnes/Thon Hotels

Prisutdelingen skjedde på Gimle Kino i Oslo, der representanter fra hotellbransjen var samlet for finalearrangement i regi av Haugen-Gruppen Norge. Mer enn 400 norske hoteller stilte til start i konkurransen. En ekstern fagjury har deretter vurdert finalistene og kåret vinnerne. 

- Jeg er veldig stolt av at førsteprisen for beste hotellfrokost endelig er tilbake hos oss i Thon Hotels, og jeg vil gratulere Thon Hotel Lofoten med en velfortjent seier. Thon Hotels vil fortsette å utvikle frokosten videre til glede for alle gjestene våre. Det vet vi at de setter stor pris på, avslutter Thorvaldsen.

Thon Hotel Lofoten fikk altså førsteplassen i kategorien kjedehotell. Thon Hotels ønsker også å gratulere Britannia Hotel, som mottok prisen for beste frokost i kategorien for frittstående hotell. 

En omfattende satsning på mat, lokale råvarer og bærekraft er del av Thon Hotels' konsernstrategi.